УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

LALIZAS
Морски килими с гумена основа
 
Килимите са създадени да ви осигурят максимално удобство и безопасност, когато се придвижвате по палубата на вашата лодка чрез създаване на удобна, гъвкава, еластична и неплъзгаща повърхност. Произведени съгласно международните стандартни, те са нетоксични и безопасни за околната среда продукти, специално създадени за употреба на лодки. Въпреки това те могат да бъдат използвани и в офис сгради, търговски сгради, ресторанти и други райони с голям трафик на хора. Морските килими и матове са изработени от мек и здрав PVC материал за изключителна устойчивост на морската вода, гориво и маслен разлив. Благодарение на техните UV-стабилизатори те са подходящи за области изложени на слънчева светлина. Мрежестия слой е изработен така че да поема мръсотията, като в същото време защитава пода.
Предварителна заявка - срок за доставка

Запитване за наличност


Код Цвят Ширина Дължина Материал Цена, за метър
57201 сив 120mm Ролка 6м PVC 45.00
57202 син 45.00
  ЦЕНА, ЛВ, с включено ДДС

Всички цени са в лева, с включено ДДС.
Цената е актуална към датата на последните промени, която може да намерите в долната част на web страницата.

Как да поръчаме

За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 08/21/20

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.