УНИКАД ЕООД

 
 

За нас


Фирма Уникад е създадена  през 1999 година. До 2010 година основната и дейност е свързана с компютърна поддръжка, структурно окабеляване на офиси, инсталиране на активно мрежово и комуникационно оборудване, контрол на достъп. През 2011 година основен приоритет на фирмата става проектиране и изграждане на ВЕИ, като и продажба и монтаж на източници на резервно захранване(UPS).
През 2013 година Уникад започва да предлага оборудване за малки плавателни съдове- компоненти, свързани с навигация, радиокомуникация, сонари. След 2015 година към портфолиото си фирмата добавя и изграждане на електрически огради в селското стопанство - електропастири. Проектирането, доставката на място и монтажа улесняват сериозно земеделски производители, ловни стопанства и т.н..
 

Предмет на дейност на фирмата:
 

ВЕИ / Енергия от слънцето над 10 години опит във ВЕИ, свързан с изграждане на фотоволтаични PV островни и хибридни системи за собствени нужди. Дейността е свързана с извършване на предварителен анализ относно ефектиността на тези ФВЦ, проектиране, доставка и монтаж, стрес-тестове на системите, функционална поддръжка от 24+ месеца, осигурен отдалечен мониторинг и настройки. Осигуряване след договаряне на извънгаранционна поддръжка, свързана с периодични технически прегледи или абонамент. Изградени множество функциониращи PV системи из цялата страна.

Продажба на PV компоненти и оборудване - соларни панели, кабели, накрайници, предпазители и табла, инвертори(off-grid/on-grid), зарядни устройства; акумулаторни батерии за специфични приложения, системи за мониторинг;

* Оборудване за лодки - електрооборудване, горивни /  водни резервоари, електронно/навигационно оборудване, ехолоти/сонари, зарядни устройства, спасителни средства, оцеляване на вода, термокамери, морски радиостанции;

* Електропастири - продажба на енергизатори на доказаният производител Speedrite/Datamars, oградни елементи за електрически огради(за контрол на добитък или  предпазване от диви животни); консултация по телефона за необходимите компоненти според загражданата площ и вида животни; изпращане с наложен платеж или доставка и монтаж на място при клиента(шеф-монтаж);

* Резервно захранване(UPS) за отоплителни системи - с навлизането на пазара на пелетни камини и газови котли като най-масов начин за отопление се появи и необходимост от прецизно захранване на електронните управления и помпите на тези устройства при отпадане на захранването от мрежата, което налага използването на UPS с чиста синусоида на изхода.
Уникад предлага доставка и монтаж на резервни захранвания, както и подходящи акумулаторни батерии за тях. Фирмата предлага и иновативни PV устройства за подгряване на вода, подходящи за предлаганите стандартни електрически бойлери на пазара;

Офис техника - продажба, инсталиране и поддръжка на настолни и преносими компютри, мрежово оборудване и комуникации; Линукс сървърни решения; абонаментна месечна поддръжка.
 

Уникад ЕООД разполага с търговски офис-магазин в гр.София, намиращ се в кв.Лозенец, ул. Голо бърдо 8.


Сайтът е информативен. Запитвания за продукти и услуги, както и поръчки - могат да бъдат направени по телефон или имейл. Всички цени в сайта са в лева, с включено ДДС. Динамиката на цените на пазара изисква редовно актуализиране, което не винаги е възможно, за което моля да ни извините. В долния ляв ъгъл на всяка web страница е последната дата на актуализацията и.

Гаранцията на продуктите е съобразена с приложението им/или тази на производителя, и е указана в гаранционната карта/или в описанието на съответния продукт.

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт.

Телефони за поръчка:
Yettel: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928

ПРОДУКТИ Up УСЛУГИ

 

 


Last modified: 03/29/23

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.