УНИКАД ЕООД
Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ

 

Обща информация
Без зарядно у-во
С вград.зар.у-во
Помпени инвертори
Мрежови с огранич.
Архив

Инвертори

 
ИНВЕРТОРИ БЕЗ ВГРАДЕНО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО   ЗА ОТОПЛЕНИЕ -
С ЧИСТА / ПЪЛНА СИНУСОИДА
     
 
Виж още...   Виж още...
Инвертори с пълна или модифицирана синусоида, подходящи за използване в полеви условия, за кемпери/каравани, в малки PV системи, хоби и мн.други   Инвертори с пълна синусоида, подходящи за захранване на циркулационни помпи,  управления на газови котли, конвектори и др.

ИНВЕРТОРИ С ВГРАДЕНО
ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО (Off-Grid)
  МРЕЖОВИ ИНВЕРТОРИ
С ВГРАДЕН ОГРАНИЧИТЕЛ
 
 
Виж още...   Виж още...
Островни/самостоятелни - предназначени са за осигуряване на електричество за собствени нужди - подходящи за фамилни къщи (1-5 kW), малки ферми и хотели (5-15 kW). Осигурряват независимо захранване от различни енергийни източници - PV масиви, вятърни генератори, дизелови генератори, водни турбини.
 
 
  Мрежови инвертори с вграден/външен ограничител на енергия - излишната енергия,произведена от PV панелите се свежда до незначителни нива/елиминира се напълно. Без ограничител производителят ще плаща за преком.мощност, която дава/връща на разпред. мрежа. Потребителите ще бъдат таксувани за изразходвана енергия, дори ако са предоставили на мрежата такава, и в това е проблемът.

ПОМПЕНИ PV ИНВЕРТОРИ
рифазни/Off-Grid)
  ИНВЕРТОРИ ЗА ПРОДАЖБА НА
ЕНЕРГИЯ (Grid Connected)
 
 
Виж още...   Виж още...
3-трифазни соларни помпени инвертори - екологични, с дълъг живот и ниски разходи за поддръжка. Вграденият MPPT контролер им осигурява най-добрата изходна мощност и оптимизира ефективността на соларния инвертор и водната помпа в продължение на целия ден - тя започва и спира автоматично въз основа на интензивността на слънчевата радиация. Без акумулатори.
 
Присъединени към мрежата инвертори, предназначени за продажба на електроенергия - стрингови и централни. 
Подходящи за покриви на къщи и жилищни сгради; за наземни системи. Много добро съотношение между цена и качество на продуктите. Пет годишна стандартна гаранция с опции за удължаване.
 
 
Продукти от:
Други

Как да се консултираме
Ако Ви е необходима консултация за избор на тип инвертор, позвънете на един от изброените най-долу телефони

Как да поръчаме
За поръчка е необходимо да се обадите по телефона за наличност/срок на доставка или да изпратите заявка на електронната поща info@unicad.bg
Стоката може да бъде заплатена в брой/POS и получена в офис-магазина на фирмата в гр.София, или да бъде изпратена с наложен платеж, като цената за доставка е в зависимост от избрания от Вас куриер. Обичайна практика е да се работи с Еконт или Спиди.

Телефони за поръчка: Telenor: 089 8887710; Vivacom: 02 9621928, 02 9623435

 

  Home Up ПРОДУКТИ УСЛУГИ


Last modified: 08/26/18

www.unicad.bg © 2011 Уникад ЕООД. Всички права запазени.